Bilvask

Vi i Dal Auto Spa AS er profesjonelle innen bilpleie og tilbyr flere forskjellige typer bilvask. Uansett hvilken vask du velger så utfører vi jobben grundig og sørger for at bilen din får en skånsomt og god bilvask

Ripefjerning og polering

Har lakken på bilen mye slitasje og riper? En lakkorrigering og polering vil få frem glansen, fjerne det meste av riper og gi deg nybilfølelsen igjen!

Keramisk lakkbeskyttelse

En lakkforsegling gir en overflatebeskyttelse som opprettholder glans, motvirker slitasje og gjør bilvedlikeholdet lettere

PPF - Foliering

ULTIMATE PLUSTMer designet for å gi deg tryggheten du trenger på den åpne veien, og holder kjøretøyets overflater trygge mot ting som steinsprut, grus, oljer, insektsyrer, fugleskitt og forebygger at lakken fliser av.

Interiør

Regelmessig rengjøring av interiøret anbefales for å ivareta et innbydende miljø og motvirke slitasje. Etter rengjøring anbefaler vi å konservere overflatene mot bruk, slitasje og misfarging

Andre behandlinger

PROFESJONELT TEAM

Som en profesjonell aktør innen bilpleie kan du være sikker på at vi leverer et assortiment som imøtekommer profesjonelles krav.

VÅR KUNNSKAP, DIN TRYGGHET

Vår målsetning er å tilby deg våre tekniske løsninger og kompetanse for at pleie av ditt kjøretøy skal kunne oppnå de beste resultatene så trygt og effektivt som mulig.

MINIMUM RESPONSTID

Rask responstid. Vi verdtsetter både vår og våre kunders tid. Derfor har vi utviklet et velfungrende system som effektiviserer vårt samarbeid.