Hva er PFF - Paint protection film?

I 2011 revolusjonerte Xpel industrien med verdens første selvreparerende lakkbeskyttelsesfilm.


ULTIMATE PLUSTMhever standarden enda en gang med en enestående høyglansfinish og forbedret støtbeskyttelse.


ULTIMATE PLUSTMer designet for å gi deg tryggheten du trenger på den åpne veien, og holder kjøretøyets overflater trygge mot ting som steinsprut, grus, oljer, insektsyrer, fugleskitt og forebygger at lakken fliser av.

XPEL - PPF

Xpel - Paint Protection Film - Beskyttelsesfolie

Ønsker du optimal beskyttelse av bilen mot steinsprut, riper og bruksslitasje tilbyrbeskyttelsesfilm(PPF) fra XPEL. Dette er en transparent film som gir lakken den ekstra beskyttelsen mot slitasje utover hva en lakkforsegling har evne til å motvirke.


XPEL Ultimate gir deg den beste beskyttelsen uten at lakkens naturlige glans og dybde påvirkes. For ekstra beskyttelse kan vi legge lakkforsegling for optimal beskyttelse og motstandsdyktighet

Hvorfor PPF?

Fordeler

Varmeaktivert selvreparerende topplag
ULTIMATE PLUSTM er konstruert av elastomert polyuretan og vil selvreparere små riper og virvelmerker med en lett varmepåføring på filmens overflate.


Ikke-gulnende
Vår egen filmformulering vil ikke gulne av UV-eksponering, noe som sikrer at beskyttede områder nesten er usynlige.


Misfarging og flekkmotstand
Ikke bekymre deg for misfarging eller flekker fra forurensninger. ULTIMATE PLUSTM er flekkbestandig og vil opprettholde klarhet under de tøffeste forhold.


Forebygger slitasje
Stopp steinsprut, hakk og riper i lakken, og hold kjøretøyet ditt like fint som dagen det rullet ut av butikken.


Forseglingsteknologi av toppkvalitet
Løfting og delaminering er en saga blott. Vår signatur kantforseglingsteknologi sørger for at filmen holder seg fast og beskytter overflater mot forurensninger.

Eksempel pakker

Premium PPF -

Heldekkende frontbeskyttelse

Pris fra 25 000,- NOK

Bikini kit PPF -

Delvis frontbeskyttelse

Pris fra 10 000,- NOK

Informasjon: Dersom du ønsker helfoliering av bilen kan du ta kontakt med oss for mer informasjon og et pristilbud.


Hvor lang tid tar foliering?
Dette kommer an på type bil, type folie, tilgjengeligheten av folien, kapasitet og om kunden ønsker helfoliering eller bare deler foliert. En helfoliering kan ta opp til 14 dager.


Hvor mye koster helfoliering?
Dette kommer også an på type bil, type folie, kapasitet og om du ønsker helfoliering eller bare deler foliert. For å gi et cirka estimat så kan en helfoliering av en liten personbil med PPF koste fra 50 000 kr men dette kan variere veldig fra bil til bil så kontakt oss direkte for en mer nøyaktig prisvurdering av ditt kjøretøy.

Ta kontakt for pristilbud

Ønsker du et tilbud eller mer informasjon? Fyll ut skjemaet så får du svar i løpet av kort tid! 

Eller så kan du ringe oss ved å klikke på knappen!

 
 
 
 
 

PROFESJONELT TEAM

Som en profesjonell aktør innen bilpleie kan du være sikker på at vi leverer et assortiment som imøtekommer profesjonelles krav.

VÅR KUNNSKAP, DIN TRYGGHET

Vår målsetning er å tilby deg våre tekniske løsninger og kompetanse for at pleie av ditt kjøretøy skal kunne oppnå de beste resultatene så trygt og effektivt som mulig.

MINIMUM RESPONSTID

Rask responstid. Vi verdtsetter både vår og våre kunders tid. Derfor har vi utviklet et velfungrende system som effektiviserer vårt samarbeid.