_DSC0022
_DSC7443
_DSC7438

Vi i Dal Auto Spa har spesialisert oss på kosmetisk behandling av bil – både eksteriør og interiør. Vi leverer et komplett utvalg av profesjonelle tjenester til ditt kjøretøy. 


Til sammen har vi over 10 års erfaring, og med et stort lokale til rådighet med nærhet til Dal, Råholt, Eidsvoll, Jessheim, Kløfta og Gardermoen kan vi levere kvalitetstjenester i alle ledd. Vi tilbyr tjenester innen profesjonell detailing,

Et viktig steg for bransjen


Hensikten med godkjenningsordningen er gi bedre lønns- og arbeidsvilkår til arbeidstakerne i bransjen, i tillegg til å hindre svart arbeid. 


Arbeidstilsynet vil også jobbe aktivt for å gjøre ordningen kjent blant store og små innkjøpere av tjenester innen manuell bilpleie, hjulskift og hjullagring. På den måten vil kundene lettere finne fram til godkjente virksomheter som bidrar til å skape en bedre arbeidsplass for sine ansatte.


Med hilsen
ArbeidstilsynetDal Auto Spa AS er godkjent av Arbeidstilsynet for å tilby tjenester innen bilvask, dekkskift og dekkhotell.


Se: https://www.arbeidstilsynet.no/godkjenninger/finn-godkjent-bilvask-dekk for status og mer informasjon

PROFESJONELT TEAM

Som en profesjonell aktør innen bilpleie kan du være sikker på at vi leverer et assortiment som imøtekommer profesjonelles krav.

VÅR KUNNSKAP, DIN TRYGGHET

Vår målsetning er å tilby deg våre tekniske løsninger og kompetanse for at pleie av ditt kjøretøy skal kunne oppnå de beste resultatene så trygt og effektivt som mulig.

MINIMUM RESPONSTID

Rask responstid. Vi verdtsetter både vår og våre kunders tid. Derfor har vi utviklet et velfungrende system som effektiviserer vårt samarbeid.